Lokale bieren tegen internationaal kwaad

De moderne wereld zit vol met kwaad.

Maar niets lijkt echt in staat te verlichten, te behagen of samen te brengen...

Nederig, SAMBRO Brouwers hun bieren naar het gebouw brengen

Hun elixers zijn hun lokale oplossingen voor universele kwalen.

Onze bieren

Ontdek onze beste dranken

Geysk

Gebrouwen voor de uitroeiing van schijnbaar ongeneeslijke droefheid

Evenwichtig bier met moutige tonen, aroma's van rijpe bananen en aroma's van verse hop. Een smetteloos wit schuim bedekt een aangenaam lichaam dat een licht alcoholgehalte bedriegt.

^

Kleur: amber

^
Stijl: Dunkelweizen
^
Volume: 0,33L
^
Alcohol: 5.5%

Quercus

In deze donkere koude dagen is een warme ziel niet genoeg

UFO in het Belgische brouwlandschap: de F5 is het ultieme antwoord op een zonnesteek. Het is een licht witbier doordrenkt met biologische komkommer en munt. 

Bier proeven. Ideaal om de ziel te verwarmen. De neus is rijk aan moutige tonen aangevuld met de vanille en houtachtige geuren van whiskyvaten.

^

Kleur bruin

^

Stijl: Eiken viervoudig

^
Volume: 0,33L
^

Alcohol: 8.5%

F5

Gebruik dat een harde opfrissing van de tabbladen van uw leven nodig heeft

UFO in het Belgische brouwlandschap: de F5 is het ultieme antwoord op een zonnesteek. Het is een licht witbier doordrenkt met biologische komkommer en munt. 

^

Kleur: Blond

^

Stijl: Wit doordrenkt

^
Volume: 0,33L
^

Alcohol: 4.5%

IPA

Ontdek onze IPA

Een verfrissend bier met een fijne bitterheid en een gezocht aromatisch evenwicht. Moe van de "Fruit juice"-achtige IPA's, werkten we met verschillende hopsoorten om een harmonie te krijgen tussen deze fruitige tonen (die het succes van de stijl maken) en de plantaardige en kruidige tonen.

^

Kleur: Blond

^

Stijl: IPA

^
Volume: 0,33L
^

Alcohol: 6.5%

Waar vind je onze bieren

Online te koop maar ook in veel winkels bij jou in de buurt

Onze ervaringen

Ontdek de wereld van de brouwers

Dagje met de brouwer

Volg de brouwer tijdens een brouwsel en stel al je vragen.

Zythologie cursus met proeverij

Lees meer over ons favoriete drankje!

1 uur – €10/pers.

Maak je eigen bier

Kom bij ons uw bier brouwen voor uw evenementen.

7 uur – € 1,95/0,33L

Boek een ervaring

Een ervaring boeken, niets is eenvoudiger dan ooit. Bezorg ons uw gegevens, uw keuze en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Over Sambro Brewers

Lokale productie

Smaak vooral

Unieke bieren

Tijdens hun studie kregen Boris en Nicolas een kit om hun eigen bieren te brouwen. In 2013 beginnen ze te experimenteren in de familiegarage. De resultaten zijn blij, veelbelovend of gewoon goed om in de afvoer te gooien. Na goed gewerkt te hebben in verschillende experimenten, besloten ze om echt aan een recept te gaan werken: HET recept.

Na verschillende pogingen werd de Geysk geboren. Onder aanmoediging van proevers besluiten ze hun start-up op te richten. Gezien de werklast die komen gaat, verwelkomen ze de versterkingen van Grégory met open armen.

Sinds 2018 brouwen ze maandelijks één hectoliter in Brasserie Valduc-Thor op eigen apparatuur.

​Bij SAMBRO Brewers willen we de Belgische brouwlandschapsbieren aanbieden die ons in de eerste plaats aanspreken. Elegante en authentieke producten die buitengewoon zijn: een Belgische Dunkelweizen, een komkommer-muntbier of een bier doordrenkt met eikenhoutspaanders van whiskyvaten.

Daarnaast bieden we met onze respectievelijke ervaringen iedereen ook de mogelijkheid om meer te leren over bier door middel van gepersonaliseerde zythologiesessies, brouwsels bij ons en zelfs de mogelijkheid om je eigen bier te ontwikkelen voor je evenement.

Blader door onze site voor meer informatie, of kom langs.

Het team

Nicolaas

Kwaliteitsmanager

Boris

Meesterbrouwer

Gregorius

bedrijfsmanager

Volg ons op Instagram

[fts_instagram instagram_id=17841409770960977 access_token=IGQVJXbGJCTjIyMjVwUGdZARklwQ3ZAPSVIteWVMNndKcjM3TWc1MGNvRF9sMm5XdWR2ZADNCRE1kOG5kZAEJSS3pqaTZA2WWRZAZAWthSVhrd0NkaTFFdGtVX1Y1Wk9JdVI5TXAtaDBEb3VR pics_count=6 type=basic super_gallery=yes columns=3 force_columns=no space_between_photos=1px icon_size=65px hide_date_likes_comments=no]
nl_BEDutch